Drop us a line...

Send Message

Offerte aanvragen

Meer ruimte creëren in uw huidige woning

U wilt meer ruimte in huis maar wilt daarvoor niet gaan verhuizen. Het realiseren van een aanbouw of een dakopbouw is hiervoor een goede oplossing. Wij verzorgen zowel prefab als casco aanbouwen bij bestaande of nieuwbouwwoningen.

Meer woonruimte

Uw huidige woning voldoet niet meer aan uw ruimtelijke eisen door bijvoorbeeld gezinsuitbreiding of u droomt al jaren van een nieuwe keuken. De aanbouw van een garage, serre of keukenuitbreiding kan hiervoor een goede oplossing zijn.

B. Oortwijn is gespecialiseerd in de realisatie van dakopbouw. Door een extra verdieping op uw woning te plaatsen of het dak te verhogen wordt er extra ruimte gecreëerd voor bijvoorbeeld een werkruimte of extra slaapkamer.

Laat uw goed adviseren bij de realisatie van een aanbouw of opbouw. Het is niet altijd toegestaan zonder vergunning te gaan bouwen aan uw woning.

Aanbouw laten doen in ijmuiden

Kwaliteit

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met veel passie aan onze projecten en met oog voor detail. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij streven naar een kwalitatief en duurzaam eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Vrijblijvend advies

B. Oortwijn helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wil u zelfstandig een project starten of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! Neemt contact op via info@boortwijn.nl of bel 06 – 39 54 94 87

U kunt terecht bij B.Oortwijn voor:

✓    Uitbouw
✓    Aanbouw
✓    Opbouw
✓    Dakopbouw

Over B. Oortwijn

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is een jong en dynamisch bedrijf. Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou om een kleine klus of groot project gaat, u wilt in zee met een vertrouwde partner die voor vakmanschap en kwaliteit staat.

Projecten