Drop us a line...

Send Message

Offerte aanvragen

Betonstorten aan huis

Een nieuwe vloer laten storten of bezig met een verbouwing waarbij er beton gestort moet worden voor uw garage of aanbouw? Beton storten vergt een specialisme om mislukking te voorkomen, wij voeren het proces uit van A tot Z.

Het proces van A tot Z

Een aanbouw of uitbreiding van uw woning kan soms vragen om een nieuwe fundering. Vaak wordt deze fundering gemaakt van beton. B. Oortwijn voert het gehele proces uit om uw nieuwe vloer of fundering te storten.

We beginnen het proces met het maken van de bekisting om het beton in te storten zodat het beton ingesloten wordt. Afhankelijk van de dikte van het beton wordt de ijzeren bewapening geplaatst. Hierna volgt het storten van het beton en de afwerking.

Tevens zijn wij ook voor de zakelijke markt inzetbaar wat geregeld voor komt voor het maken van de bekistingen en het afstorten daarvan.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Beton laten storten ijmuiden

Kwaliteit

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met veel passie aan onze projecten en met oog voor detail. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij streven naar een kwalitatief en duurzaam eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Vrijblijvend advies

B. Oortwijn helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wil u zelfstandig een project starten of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! Neemt contact op via info@boortwijn.nl of bel 06 – 39 54 94 87

U kunt terecht bij B.Oortwijn voor:

✓    Betonvloeren
✓    Funderingen
✓    Vloerrenovaties
✓    Bewapeningen

Over B. Oortwijn

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is een jong en dynamisch bedrijf. Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou om een kleine klus of groot project gaat, u wilt in zee met een vertrouwde partner die voor vakmanschap en kwaliteit staat.

Projecten