Drop us a line...

Send Message

Offerte aanvragen

Totaal renovaties

Onder renovatie kunt u vele werkzaamheden verstaan bijvoorbeeld het renoveren van een dak, balkon hek of het vervangen van een kozijn, glas of deur. U kunt bij ons terecht voor kleine renovaties maar ook totaal renovaties.

Snel ingrijpen gewenst

Omdat Houten kozijnen bloot staan aan de verschillende weersinvloeden, kunnen door verloop van tijd problemen ontstaan, zoals houtrot, houtrot openbaart zich door het opbollen of scheuren van de verflagen. Als u dit constateert is snel ingrijpen gewenst om erger te voorkomen. Houtrot is in een beginstadium vaak nog goed te repareren. Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is hierin een gediplomeerd bedrijf.

Het aangetaste hout wordt dan verwijderd en de ontstane gaten worden voorbehandeld  waarna het word opgevuld met een twee componenten vulmiddel op epoxy basis. Na het uitharden en schuren worden dan de nieuwe verflagen aangebracht voor een duurzaam resultaat. Mocht de houtrot niet te repareren zijn, dan kunnen wij zoals hierboven genoemd voor u het kozijn vervangen, maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Pleeg daar op tijd onderhoud aan uw woning.

Ook voor het vervangen van enkel glas naar isolatieglas, oftewel HR++ beglazing. Niet alleen ontstaat hierdoor een aangenaam woonklimaat, maar ook kunt u aanzienlijk besparen op de energie rekening wat ons allemaal goed in onze oren klinkt.

Kozijnen laten maken ijmuiden

Kwaliteit

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met veel passie aan onze projecten en met oog voor detail. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij streven naar een kwalitatief en duurzaam eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Vrijblijvend advies

B. Oortwijn helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wil u zelfstandig een project starten of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! Neemt contact op via info@boortwijn.nl of bel 06 – 39 54 94 87

U kunt terecht bij B.Oortwijn voor:

✓    Kozijnen HR++ Beglazing
✓    Deuren
✓    Verwijderen rotte plekken
✓    Renovaties

Over B. Oortwijn

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is een jong en dynamisch bedrijf. Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou om een kleine klus of groot project gaat, u wilt in zee met een vertrouwde partner die voor vakmanschap en kwaliteit staat.

Projecten