Drop us a line...

Send Message

Offerte aanvragen

Onderhoud aan u woning door vakmensen uit de regio

U heeft een mooi huis gekocht en wil dat graag zo houden. Het onderhouden van een huis is dan ook zeer belangrijk. Wij kunnen verschillende onderhoudswerkzaamheden voor uw woning verzorgen.

Voorkom hoge kosten

Heeft u lange tijd geen onderhoud kunnen plegen of bent u niet tevreden met uw huidige partij voor het onderhoud van uw woning of bedrijfspand? Onderhoud omvat het repareren en/of vervangen van bepaalde onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is gespecialiseerd in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en geeft u graag raad over het opknappen van uw ontroerend goed.

Onderhoud is noodzakelijk en kan grote kosten voorkomen door tijdig in te grijpen waar het nodig is. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan zowel de binnen-als buitenzijde van uw woning of bedrijfspand.

Om dat niet alle werkzaamheden met onderhoud gedaan zijn, gaan wij graag eerst met U in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en te kijken of er geen sprake is van renovatie.

onderhoudsbedrijf in ijmuiden

Kwaliteit

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met veel passie aan onze projecten en met oog voor detail. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij streven naar een kwalitatief en duurzaam eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Vrijblijvend advies

B. Oortwijn helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wil u zelfstandig een project starten of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! Neemt contact op via info@boortwijn.nl of bel 06 – 39 54 94 87

U kunt terecht bij B.Oortwijn voor:

✓    Schilderwerk
✓    Dak onderhoud
✓    Gevelreiniging
✓    Isolatiewerkzaamheden

Over B. Oortwijn

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is een jong en dynamisch bedrijf. Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou om een kleine klus of groot project gaat, u wilt in zee met een vertrouwde partner die voor vakmanschap en kwaliteit staat.

Projecten