Drop us a line...

Send Message

Offerte aanvragen

Realiseer uw droomwoning

Niet helemaal tevreden met de huidige staat van uw woning en u wil graag uw wensen realiseren door middel van een verbouwing? Een verbouwing vergt vaak een grote investering, des te meer reden om met een vertrouwde partij te werken in plaats van bijklussers.

Totale verbouwing

Een verbouwing voer je niet regelmatig uit, het kan gaan om een klein project of soms een totale woningverbouwing. Bij de aankoop van een nieuwe woning wilt men vaak verbouwen en beginnen met de boel slopen. Het is belangrijk om eerst na te denken over de wensen die u heeft en die te bespreken met de partij waarmee u gaat samenwerken. Niet alle wensen kunnen soms vervuld worden.

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn helpt u graag bij de realisatie van uw droomhuis en begeleid u dan ook door het gehele traject. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en over de bijkomende zorg aan uw woning zoals onderhoud.

U hoeft u geen zorgen te maken over bijkomende kosten, vooraf worden de mogelijkheden besproken met betrekking tot het budget om extra kosten te voorkomen. Wilt u meer weten? Neem contact met ons op.

Verbouwing laten doen ijmuiden

Kwaliteit

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn staat voor kwaliteit en vakmanschap. Wij werken met veel passie aan onze projecten en met oog voor detail. Bij ons staat de klant altijd centraal. Wij streven naar een kwalitatief en duurzaam eindresultaat waar we trots op kunnen zijn!

Vrijblijvend advies

B. Oortwijn helpt u graag bij uw project, zowel vooraf de bouw als tijdens de bouw. Wil u zelfstandig een project starten of heeft u vragen omtrent een lopend project? Wij adviseren u graag, geheel vrijblijvend! Neemt contact op via info@boortwijn.nl of bel 06 – 39 54 94 87

U kunt terecht bij B.Oortwijn voor:

✓    Opknappen
✓    Wanden plaatsen
✓    Gehele woningverbouw
✓    Totaal renovaties

Over B. Oortwijn

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is een jong en dynamisch bedrijf. Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou om een kleine klus of groot project gaat, u wilt in zee met een vertrouwde partner die voor vakmanschap en kwaliteit staat.

Projecten