Drop us a line...

Send Message

Offerte aanvragen

Wie zijn wij?

Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is een jong en dynamisch bedrijf. Een verbouwing of renovatie beginnen is een grote stap. Of het nou om een kleine klus of groot project gaat, u wilt in zee met een vertrouwde partner die voor vakmanschap en kwaliteit staat. Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Boortwijn bus

Een oplossing voor elke klus

Met behulp van onze leveranciers en onderaannemers kunnen wij elke klus aan. Wij verzorgen het hele traject van de totale verbouwing van A-Z om samen voor onze opdrachtgever tot een mooi resultaat te komen. Hierbij houd u maar één aanspreek punt, wat een snelle voortgang van een project en een duidelijke communicatie bevorderd.

U kunt terecht bij B. Oortwijn voor

Nieuwbouw
Nieuwbouw

Timmer- en Onderhoudsbedrijf B. Oortwijn helpt u bij het realiseren van uw nieuwbouw project! Van tekening tot oplevering.

Verbouw
Verbouw

Verbouw is een groot begrip of het nu gaat om het verbouwen van uw gehele woning of het verbouwen van toilet, badkamer keuken, woonkamer, etc.

Aanbouw : Verbouw
Aanbouw/opbouw

Wij bieden u allerlei vormen aan van aanbouw/opbouw die verrassend veel ruimte opleveren u moet hierbij denken aan: uitbouw, dakkapellen, dakopbouw, kelders.

Onderhoud
Onderhoud

Onderhoud is noodzakelijk en kan grote kosten voorkomen door tijdig in te grijpen waar het nodig is. Wij voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan zowel de binnen-als buitenzijde van uw woning of bedrijfspand.

Betonwerk
Betonwerk

Een nieuwe betonnen vloer of een fundering of een kelder laten storten?
Ook voor betonwerken en herstel werkzaamheden bent u bij Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn aan het juiste adres.

Hout Renovatie
(Houtrot) Renovatie:

Onder renovatie kunt u vele werkzaamheden verstaan bijvoorbeeld het renoveren van een dak, balkon hek of het vervangen van een kozijn of deur. Houtrot is in een beginstadium vaak nog goed te repareren. Timmer- en onderhoudsbedrijf B. Oortwijn is hierin een gediplomeerd bedrijf.

Vraag naar de mogelijkheden

Het werkgebied waar wij in werken is in en rondom IJmond Kennemerland. En omvat onder andere gemeente Velsen, Haarlem, Beverwijk, Heemskerk, Heemstede en Zandvoort.